L’Esquerra: «Els titulars enganyosos del PP no poden tapar la realitat: ni una multa per anàlisi d’ ADN»

Artículo de opinión del Grupo Municipal L’Esquerra de Crevillent

- Escrito el 13 septiembre, 2018, 9:40 am
3 mins

El Grup Municipal de L’Esquerra veu amb preocupació la contestació donada pel regidor de Serveis, Francisco Verdú, sobre els anàlisi d’ADN a les deposicions canines. Este sistema encara no està en servici ja que només s’ha posat en marxa la primera part, la de tenir un cens d’ADN de gossos, però no s’ha posat en marxa la part dels anàlisi, la qual porta un retràs de més de nou mesos des que es va aprovar l’ordenança de tinença d’animals. Això fa que els anuncis que des de 2015 porten donant d’este sistema com una solució no valguen de gran cosa, segons L’Esquerra, al no haver-se gestionat la contractació després d’anunciar-ho tantes vegades.

El portaveu Josep Candela ha contestat les declaracions del Sr. Verdú on afirma que s’han posat multes en este aspecte. “Esperava del Sr. Verdú una contestació amb la data de quan estaria en marxa el servei però el que hem rebut és la típica manipulació del Partit Popular. Diem que no hi ha ninguna multa per anàlisi d’ADN i et contesten que sí que han hagut multes, en general, sense especificar. Quan saben perfectament, i així consta a les actes, que les multes per ADN en deposicions seguixen sense funcionar. És una pena que el Sr. Verdú acabe adoptant la manera de fer política dels seus correligionaris, primera perquè no soluciona res passant-nos la pilota d’uns a altres i segona perquè afortunadament no és el seu estil i no se li dóna bé”.

L’Esquerra reclama al regidor de serveis que pose dia per a posar en marxa el sistema o que comence amb campanyes de conscienciació més barates, més vigilància i més freqüència del servei de neteja que era el que, abans de posar en marxa res, havia demanat L’Esquerra.

Per últim Candela Muñoz ha afirmat que “a qui ha de donar explicacions és als veïns que veuen com les voreres estan amb deposicions que porten allí setmanes mentre paguem una morterada a l’empresa concessionària. Eixa que vostè és l’encarregat de vigilar”.

El regidor Francisco Verdú va eixir en titulars afirmant que sí s’havien posat multes per l’ordenança de neteja però sense especificar que estes no es referien a l’ADN caní tractant de distorsionar la queixa de L’Esquerra.